Wynsnuver verkocht

Na 6 jaren hebben we maar besloten om de centaur in de verkoop te doen vanwege de aanschaf van een andere zeilboot. De Centaur heeft ongeveer een 3 week in de verkoop gestaan. We hebben gelijk veel reacties gehad op de complete Centaur en is daarna ook vrij snel verkocht.

De website zal wel gewoon blijven bestaan en vragen kunnen natuurlijk altijd worden gesteld!

Met vriendelijke groet,

Foppe Jansma

Gepost door Foppe Jansma op 29-Jul-2008 01:22C918

Luc Lommen is begonnen met de restauratie van zijn Centaur, die er voor een 900 serie beroert aan toe was. Helaas is er nog geen geen verslag beschikbaar. Wel zijn er al een aantal foto's kijk daarvoor bij "Projecten"

Groeten,

Foppe Jansma

Gepost door Foppe Jansma op 04-Nov-2007 10:30Spam in het gastenboek

De laatste tijd stond er erg veel spam in het gastenboek. Op den duur hadden we 13 pagina's aan spam. En alles wat je verwijderde kwam automatisch weer terug kortom zeer irritant dus. Vanaf nu hebben we een zogenaamde "anti spam vraag". Deze vraag met antwoord zorgt er voor dat er niet meer automatisch in het gastenboek gespamt kan worden.

Gepost door Jelmer Jansma op 30-Aug-2007 19:34Nieuw project

Er is een nieuw project toegevoegd bij projecten. Dit keer hebben Rob en Lars Jansen een oude Centaur een tweede leven gegeven. Het verslag staat bij "Projecten".

Met vriendelijek groet,

Foppe Jansma

Gepost door Foppe Jansma op 21-Jun-2007 21:58Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Centauronline.nl. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de website, en het resultaat mag er wezen. Ondertussen ligt de centaur ook weer op zijn vertrouwde plekje in de haven. We hebben hem dit jaar binnen in een loods gestald. Dit heeft veel voordelen gehad hierdoor is hij bijna niet vies geworden en de boot is mooi opgedroofd omdat het uitermate droog was in de loods. Er moeten nog 2 verhalen worden toegevoegd bij zeil perikelen maar dit gaat in de loop van de week gebeuren. Hou de site dus goed in de gaten voor een update!

Groeten,

Foppe Jansma

Gepost door Foppe Jansma op 26-Feb-2007 03:11
< Vorige - Pagina 1 van 1 - Volgende >